Korai kelés és kemény nap vár rám holnap (ma) a Bocuse Intézetben, az első napon, de azért röviden és gyorsan egy kis beszámoló. Délután megérkeztem Lyonba, ...
Utolsó napok Lyon előtt
Ahogy ígértem, megírom részletesen, hogy pontosan mi is ez a lyoni kurzus, de ezt már a helyszínen szeretném megtenni, hogy áthasson az ottani hangulat, egészen más az, ...
Lyonra készülve - lyoni saláta
Az RTL Reggeliben ma elkészített lyoni saláta receptje:
[update: megvan a videóban már a tálalás is!]
Lyoni saláta - salade lyonnaise (2 személyre)
Sajnos saját fotóm ...
Breaking: Michelin-inspektorok a házban!
Az elmúlt napok titkos pletykáit és sötét sikátorokban elsuttogott félinformációit sikerült mára bizonyossággá érlelni: a vendéglősök és séfek rettegve és ...
Egy újabb nap a Costes-ben, képriport
Ma (szerdán) is épp a Costes-ben sztázsolok ( az eddigi tudósítások itt ), de csak délelőtt, kicsit kezd besűrűsödni a programom életem legnagyobb gasztrokalandja ...
JÁTÉK! Keresd meg a képet!
Többek kérésére ezúttal nem csak a Facebook-oldal követői tudnak részt venni a játékban, bár továbbra is érdemes csatlakozni, hiszen annak az a lényege, hogy ...
Breaking news: megvan Budapest legjobb krémese!
Egy új szereplő megjelenésével eldőlni látszik az évszázados - na jó, régi - vetélkedés: hol van a város legjobb krémese (persze beleértve, sőt első sorban a ...
24 órás gasztroámokfutás
A GoldenBlog megnyerése is felelős ezért a 24 óráért, ami még a szokásosnál is lényegesen zsúfoltabb volt gasztronómiai szempontból. Az egész sütés-főzéssel ...
Megnyertem a GoldenBlogot!
Ma este 8-kor az A38-on megrendezett ünnepélyes díjátadón, miután augusztus végén bekerült a Világevő blog a gasztroblogok zsűri által kiválasztott három legjobbja ...
Big riszpekt a (konyhai) dolgozóknak - sztázsolás
Az eddigi sztázsolásom során a Costes-ben , bár még sehol sem tartok, de néhány fontos tanulságot már sikerült levonnom az éttermi munkával kapcsolatban. Rengeteg ...