JÁTÉK! Keresd meg a képet!
2011. szeptember 13. írta: világevő

JÁTÉK! Keresd meg a képet!

Többek kérésére ezúttal nem csak a Facebook-oldal követői tudnak részt venni a játékban, bár továbbra is érdemes csatlakozni, hiszen annak az a lényege, hogy kialakuljon egy hasonló érdeklődésűekből álló, arcukat és nevüket is vállaló kis közösség.

De a lényeg: ezúttal egy nyomozós, keresgélős játék következik, amibe bárki beszállhat. A tét egy darab belépő az Édes Napokra most hétvégére, szerda reggelig estig várom a megfejtéseket emailben (vilagevo KUKAC gmail PONT com), a helyes megfejtők közül a random.org segítségével fogok majd sorsolni.

A feladat: annak a Világevő-bejegyzésnek a linkje vagy címe (a lényeg csak annyi, hogy egyértelműen azonosítható legyen a poszt), amelyikben egy fémből készült ruhadarab látható egy képen! 

Sok sikert, hajrá!

 

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr653224576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2011.09.13. 16:18:10

Az már szerencsére kiderült, hogy nem megfejthetetlen a feladat, 12 perccel a posztolás után már meg is volt az első helyes megfejtés!
süti beállítások módosítása