A GoldenBlog megnyerése is felelős ezért a 24 óráért, ami még a szokásosnál is lényegesen zsúfoltabb volt gasztronómiai szempontból. Az egész sütés-főzéssel indult: Mautner Zsófi (Chili&Vanília) születésnapjára sütöttem meg - alaposan megkésve Mamma Agata citromos sütijét (az első recept, amit posztoltam és az első süti, amit az utóbbi 20 évben sütöttem...), magamnak pedig egy kis provanszi ihletésű lencsesalátát puy lencséből). Aztán nagyon begyorsultak az események, és bebizonyosodott, hogy (gasztro)blogot írni nagyon jó dolog. Íme:
(a fotókon rengeteg gasztronómiailag fontos szereplő felismerhető, a valósággal való bárminemű hasonlóság csak a véletlen műve)
Újabb játékok is indulnak a napokban, és már csak 7 nap van életem legnagyobb gasztrokalandjáig, arról is hamarosan lehull a lepel, de a Costes-ben is vár még rám sok munka és tanulás addig, na meg egy nagyon komoly vacsora... Csatlakozz a Facebook-oldalhoz, ha még nem tetted meg!