Ma (szerdán) is épp a Costes-ben sztázsolok (az eddigi tudósítások itt), de csak délelőtt, kicsit kezd besűrűsödni a programom életem legnagyobb gasztrokalandja előtt 5 nappal. A képek pár nappal ezelőtt készültek, és különleges tulajdonságuk - ellentétben a sajátjaimmal -, hogy jók, egy profi fotós, Vermes Kata készítette őket.
A képek főleg a mise en place, az előkészítési fázis során készültek, készült itt koriander-"csipsz", személyzeti kávé és rántotta, chorizós krokett, chorizo-csipsz, tejszínes babkrémleves, tonhal, aperol spritz-hab, rusztikus gnocchi, első sorban a business lunch-hoz... Remélem képekben elmesélve is érdekes: (Ja és a végén kicsit átültem a vendégoldalra, mégiscsak vicces egy Michelin-csillagos étteremben a - részben - saját főztömet enni)
A Facebook-oldalon amúgy most éppen játék is megy értékes belépőért, de itt is lehet játszani a blogon közben, annak (is), aki nincs a Facebookon. Hajrá!