Ahogy ígértem, megírom részletesen, hogy pontosan mi is ez a lyoni kurzus, de ezt már a helyszínen szeretném megtenni, hogy áthasson az ottani hangulat, egészen más az, mint innen Budapestről... Vasárnap délben utazom, estére már egy komoly gasztronómiai élmény be is van tervezve, Guy Lassausaie két csillagos étterme, hogy legyen hol kipihenni és elfelejteni az utazás fáradalmait és ráhangolódni a következő 3 hét brutális gasztronómiai ámokfutására. Viszek azért futócuccot is.
Ez például nagyon úgy néz ki, mintha szent Jakab kagyló lenne szarvasgombával...
Egy kedves (új) barátom, Gyula lepett meg tegnap egy nagyon komoly "Best of Puglia" csomaggal, még kóstolgatni nem nagyon volt időm, csak egy-két antipastit, de azok nagyon sokat ígérőek voltak, köszönöm!
Ma délután Gyöngyösön minden a fehérborról szól. Na jó, csak majdnem minden, ugyanis Szabadtéri Gulyásfőző Verseny is lesz, ahol - többek közt - Fűszeres Eszterrel együtt fogunk zsűrizni.
Egy kis "sajtos melegszendvics", na jó, ez elég nagy sértés erre a tálra, ami Tartine kéksajttal és kecskesajttal néven fut és az erős, karakteres sajtok kedvelőinek nagyon ajánlott. A (fordított á-s) á table-ban ettem, gondoltam visszakóstolom a szuper mille feuile-t, de ennek nem tudtam ellenállni előtte.
Ja és így nézett ki a stúdió belülről: