Utolsó napok Lyon előtt
2011. szeptember 17. írta: világevő

Utolsó napok Lyon előtt

Ahogy ígértem, megírom részletesen, hogy pontosan mi is ez a lyoni kurzus, de ezt már a helyszínen szeretném megtenni, hogy áthasson az ottani hangulat, egészen más az, mint innen Budapestről... Vasárnap délben utazom, estére már egy komoly gasztronómiai élmény be is van tervezve, Guy Lassausaie két csillagos étterme, hogy legyen hol kipihenni és elfelejteni az utazás fáradalmait és ráhangolódni a következő 3 hét brutális gasztronómiai ámokfutására. Viszek azért futócuccot is

 

Ez például nagyon úgy néz ki, mintha szent Jakab kagyló lenne szarvasgombával...

Egy kedves (új) barátom, Gyula lepett meg tegnap egy nagyon komoly "Best of Puglia" csomaggal, még kóstolgatni nem nagyon volt időm, csak egy-két antipastit, de azok nagyon sokat ígérőek voltak, köszönöm!

Ma délután Gyöngyösön minden a fehérborról szól. Na jó, csak majdnem minden, ugyanis Szabadtéri Gulyásfőző Verseny is lesz, ahol - többek közt - Fűszeres Eszterrel együtt fogunk zsűrizni.

Egy kis "sajtos melegszendvics", na jó, ez elég nagy sértés erre a tálra, ami Tartine kéksajttal és kecskesajttal néven fut és az erős, karakteres sajtok kedvelőinek nagyon ajánlott. A (fordított á-s) á table-ban ettem, gondoltam visszakóstolom a szuper mille feuile-t, de ennek nem tudtam ellenállni előtte.

Aki még nem látta az RTL-es főzésemet, nézze meg, ha már ilyen korán felkeltem érte, itt a teljes videó és a lyoni saláta receptje is :)

 

Ja és így nézett ki a stúdió belülről:

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr953233492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása