A kérdés egyszerű, milyen étel van a képen? [ Megfejtés ]
Bocuse d'Or 2011. Gyorsjelentés a Bocuse ebéd után.
Megvolt az ebéd Paul Bocuse Lyon melletti három Michelin-csillagos éttermében, járni is alig tudok, igencsak brutális volt. De ami a legfontosabb, sikerült Monsieur ...
Kotyogós nyugdíjba ment - kávébalesetek otthon
Többszörös magyar barista bajnok ismerősömet faggatva már évekkel ezelőtt nyilvánvalóvá vált, hogy ideje lenne kihajítanom a szemétbe a régi, kotyogós ...
Bocuse d'Or 2011. A versenyzők plakáton.
A lyoni Bocuse d'Or világdöntő jövő héten zajlik, a Világevő pedig élőben tudósít a helyszínről, bejut a legkomolyabb VIP-gálavacsorákra is.
A versenyzők ...
(Nem) a Chateau Visz az ország legjobb étterme
Nehogy félreértés legyen: Stefan Gebhardt, a Chateau Visz séfje, egy rendkívül szimpatikus és kedves fiatalember, akivel személyesen is jóban vagyok, és a Viszben ...
Krémes-gate! Világevő is keresi a legjobb krémest. (Félig álhír)
Óriásira is duzzadhatnak a gasztroblogok közötti ipari kémkedés botrányának hullámai, facebookos kukkolás, taxiban felejtett, létfontosságú adatokat tartalmazó ...
Bocuse d'Or 2011. Thomas Keller interjú
A 2011-es Bocuse d'Or világdöntő európai selejtezőjén, Genfben sikerült elcsípnem a lelátón a legendás amerikai séfet, Thomas Kellert, akinek két étterme is 3 ...
Bocuse d'Or 2011. Ott leszek! Visszaszámlálás indul.
Szakmán kívüliek talán kevesen tudják, hogy van egy olyan szakácsverseny, ami lebonyolítási rendjében és jelentőségében is leginkább egy focivébéhez hasonlít. ...
Házhoz jön a világ: megkóstoltam ötöt
Sikerült eljutni tegnap a Porcellino Grassóba , ahol komoly erőfeszítések és szervezés árán egészen különleges menüt állítottak össze, "6 étel, amit meg kell ...
Házhoz jön a világ: hat különlegesség
Bár jobban szeretem az igazi különlegességeket saját hazájukban, környezetükben megkóstolni, de azért a Porcellino Grasso hírlevele nem hagy nyugodni: egészen ...