Bocuse d'Or 2011. Gyorsjelentés a Bocuse ebéd után.
2011. január 24. írta: világevő

Bocuse d'Or 2011. Gyorsjelentés a Bocuse ebéd után.

Megvolt az ebéd Paul Bocuse Lyon melletti három Michelin-csillagos éttermében, járni is alig tudok, igencsak brutális volt. De ami a legfontosabb, sikerült Monsieur Paullal beszélni is, na meg videókat csinálni róla, illetve bevitt a konyhára is és a borospincébe, szóval izgalmas anyagok következnek.

Addig is egy kis ízelítőként két kép, két legendás Bocuse-étel:

A fekete szarvasgomba-leves

És a félig gyászoló (a bőre alá fekete szarvasgomba szeleteket tömnek, innen a foltok) Bresse-i csirke, aminek a tálalása is egészen különleges, az is szerepel majd a videóban.

További fotók vannak a Facebook oldalon, például egy, a mesterrel közös fotóm.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr512610366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azattila 2011.01.25. 10:35:09

Az öreg nem sokat szarozik a tálaláson, de igaza van. Semmi füst, csak a tűz! Nagyon guszta.
süti beállítások módosítása