Nem volt egyszerű lemondani a legfontosabb hobbimról, a "szakmámról" és egy nagyon fontos örömforrásról: az evésről.
Alapvetően mindenevő vagyok, de főleg húsra ...
Nem volt egyszerű lemondani a legfontosabb hobbimról, a "szakmámról" és egy nagyon fontos örömforrásról: az evésről.
Alapvetően mindenevő vagyok, de főleg húsra ...
Akár a Nobuban is ehetsz féláron március 10-én, de ehhez nagyon gyorsnak kell lenned a foglalással!
Léböjt közben (a felén már túl vagyok, egy előre életben, jön ...
A Deutsche Welle tévécsatorna riporterével együtt kalandoztam pár napot Lyonban, így nekem is jutott néhány (milli)szekundumnyi hírnév a Paul Bocuse 85. ...
Vigyázat, ez egy reklámfilm, de szerintem van legalább akkora élmény, mint valamelyik utopisztikus filmeposz Hollywoodból:
Azonnal kérek egy omlettet!
Éppen Londonban, ...
Pár óra múlva indulok Londonba, újabb gasztroélmények gyűjtésére. [ Korábbi londoni világevéseim ]
A cél végigenni az összes Michelin-csillagos indiai éttermet , ...
A lyoni és francia csúcsszínvonalú gasztronómia atyjáról, Paul Bocuse-ről már annyi helyen elmondtak minden fontosat (még én is pár dolgot, és hamarosan ...
Íme a Bocuse d'Or győztesének, a dán versenyzőnek ételei:
(ezúttal kivételesen NEM saját fotók, fotók: SIRHA)
Hal:
Hús:
részletek később.
Bejelentkezés a helyszinről:
1. Dánia!
Rasmus Kofoed, egy Michelin-csillagos, 1974-es születésű séf, étterme, a koppenhágai Geranium 2008-ban kapott csillagot.
2. ...
[Szolgálati közlemény: Bocuse d'Or 2011 , Lyon, a végeredmény elsőként a Világevő Facebook oldalon lesz olvasható ma délután!]
Hamburgban jártam életemben ...