Isztambul éppen olyan, mint amikor utoljára jártam itt, szinte minden az evésről szól, büfék, cukrászdák és éttermek, utcai sütögetők és pecások lépten-nyomon. ...
Indulás Isztambulba!
Hétfőn hajnalban kicsit magam mögött hagyom az itteni fagyokat és a közepes török büfék világát és egy kicsit körülnézek Isztambulban, ahol már sok-sok éve ...
Korea Budapesten: kimcsileves és bibimbap
Amíg kínai büfékkel tele van a város, sőt az ország, addig a távol-kelet más konyháiával kicsit nehezebb itthon tartani a kapcsolatot. Üdítő kivételt jelent a ...
Gyorstalpaló dim sum amatőrök számára
A kínai apró falatkák, főleg töltött gombócok sokasága között könnyű elveszni. A spanyol tapas, a baszk pintxo, az olasz antipasti rokona hihetetlen változatosságot ...
Gasztrokaland a Bécsi erdőben
A novemberi osztrák gasztrokalandok egyik emlékezetes állomása volt a Bécs melletti Hanner , a Relais & Chateaux lánc tagja. A fővárostól mindössze fél órányi ...
London: a csúcspont, a Michelin-csillagos pub
Ideje lassan „visszatérni” a kalandozások után Londonba, a belvárosi világ körüli túra végállomása mi is lehetne más, mint az angol konyha egyik dicsőséges ...
Gasztrotúra a konyhában: Japán
Aki járt már Japánban, azért eszik japán ételeket, hogy nosztalgiázzon, aki nem járt még, azért, hogy még inkább úgy érezze, el kell egyszer mennie. Erre valóban ...
JÁTÉK: Nyerj prémium DigiLabor.net fotókönyvet!
Közeledik a karácsony, sűrűsödnek a játékok, remélem, még bírjátok.
A következő játék sem bonyolultabb, mint az eddigiek, a nyeremény pedig egy prémium ...
Segal videóinterjú és sorsolás
Rengeten írtatok és küldtetek gasztrofotót a dedikált Segal Viktor szakácskönyvért folyó játékban , köszönöm a részvételt.
Tegnap reggel, egy fantasztikus phó ...
Segal és Vietnam
Idén tavasszal végre ellátogattam Délkelet-Ázsia egyik gasztronómiailag legizgalmasabb részére, Vietnamba egy nagyobb körút keretében. A Hong Kong-i, thaiföldi és ...