[UPDATE: a poszt végére beírom a megfejtést!]
Szeretek különleges személyiségeket levadászni egy-egy interjúhoz, elég büszke vagyok például arra, hogy fogadott ...
Így juthatsz be a Bocuse d'Orra - és minden más fontos a Sirháról
Már csak kevesebb, mint egy hét van a Bocuse d'Or európai döntőjéig, ami egy grandiózus HoReCa expó keretében zajlik, összeszedtem minden fontosat ezekről.
...
Messziről jött séf, azt főz, amit akar
Szép csendesen átvette a Costes-csoport szakmai irányítását, a végleg Portugáliába távozó Miguel Vieirától, Molnár Márk, aki markáns ételsorral mutatkozott ...
Fantasztikus pékség nyitott!
A valódi, igényes alapokból dolgozó pékségek nyitása mindig ünnep, ugyanis ez nem olyan műfaj, amit divatból, félig-meddig lelkesen lehet művelni. Ide teljes ...
Az Év Étterme 2021.
Hosszas mérlegelés után a Világevő zsűrije egyhangú szavazáson megválasztotta az óév éttermét.
...
Egy legenda vége: Budapest egyik ikonikus étterme nem nyit ki többé (videó))
Örökre bezárt ma a budapesti Olimpia étterem, a séf-tulajdonos Ádám Csabát elkísértem az "utolsó útjára", hogy méltó emléket állítsunk nekik.
Akit csak a videó ...
2021. Az év legjobb fine dining menüi
Egy messzemenőkig szubjektív lista, egy furcsa év végén, amikor erősen limitáltak voltak a lehetőségek természetesen, de azért a toplista mindegyik étterme bőven a ...
Bíró Lali megtanítja a németeknek, milyen is az igazi gulyás!
A napokban ment le az egyik országos német televízióban főműsoridőben a lenti 11 perces(!) film, amiben Bíró Lajos alaposan megtanítja a germánokat arra, mi is az ...
Váratlan tapasztalatok, amikre soha nem számítottam volna
Gasztrobulvár: Hollywood menni Rosenstein
Rosenstein Tibor nem ijed meg a nagy nevektől.
...