Utazgatás helyett marad egyelőre a tervezgetés, és a visszaemlékezés, Ausztriát nagyon tudom ajánlani az újranyitás után, ugyanis hihetetlenül magas színvonalú szolgáltatásokkal várnak minden turistát.
Wolfgang Puck, séf hosszú kitérő után "talál vissza" Közép-Európába, az osztrák (karintiai) származású séf útja a Beverly Hillsen található két Michelin-csillagosa után vezet erre.
Elég sok energiát fektettem abba, hogy – saját testzsírom mennyiségét is gyarapítva – kinyomozzam, melyik a legjobb carbonara. Találtam sok fantasztikust, de a legjobbnak a receptjét is megszereztem, ráadásul videóval!
A COVID-19 rengeteg borzalma mellett van 1-2 egészen meglepő pozitív következménye is. Például simán lehet otthonra szervezni Michelin-csillagos ünneplést.
Amikor megpillantottam az Instagramon, hogy kacsamájjal töltött, szarvasgombás, hólyagban sült szupercsirkét kínál egy fantasztikus étterem, nem volt kérdés, hogy azonnal meg kell kóstolnom. Aztán nem minden úgy sikerült, mint terveztem.
Egy majdnem hagyományos disznóvágás története. Nem vegakompatibilis tartalom!
Lecseréltem a kezdőképet egy nem naturalistára, hogy legyen ideje elmenekülni az érzékenyebbeknek, nyers hús is következik lent!
Szándékosan nem akarom elárasztani a blogot a saját éttermemről szóló posztokkal, ezért csak ritkán jelentkezem ilyennel, amikor van miről beszélni. [Promóciós kód is van ám!]
A nem nudlis fotók forrása: FORTEPAN