Páratlan Duna-kanyar panorámához prémium papi passzol.
Országosan is szinte egyedülálló a zebegényi Natura Hill kombinációja: a fantasztikus panorámához ugyanis már sok-sok éve nagyon magas színvonalú konyha (és még ráadásul szálláshely is) tartozik. Lehet, hogy ez az ország legínyencebb terasza?
Most döbbentem rá, hogy utoljára majdnem 4 éve voltam itt, azóta sokminden változott, de - megnyugtatóan - sokminden nem! Maradt például a csodálatos kilátás, és a szállás minősége, sőt, ez még gyarapodott is egy új lehetőséggel, ami talán még az eddigieknél is jobb! És változott ugyan a séf személye, de ez semmiképp se jelent minőségcsökkenést, ugyanis Szilvási Mihály olyan nemzetközi tapasztalatokkal érkezett, aminek a segítségével azonnal beilleszkedett a tájba, és tökéletesen folytatja a hagyományokat, hozzátéve a saját személyiségét, tudását is. [Már 6 éve is szuper jót ettem itt...]
Így néz ki a LES, az új szállás, elég komoly, nem?
A reggeli is maximálisan figyelemre méltó, sok-sok helyi termelővel, és házi készítésű, magas minőségű termékkel, mint például a felvágottak, vagy az utolsó képen a vaníliás körtelekvár:
Mivel az ételek folyamatosan változnak, követve a szezonalitást, ezért nem érdemes őket nagyon részletesen ismertetni, de megmutatni mindenképp.
Ilyen például egy ebéd, ilyenkor rövidebb a menü:
És ilyen egy vacsora, hosszabb sor, degusztáció, amiben persze figyelembe veszik, ha valakinek különleges igényei, például allergiája van.
Nagyon meg kell becsülni ezeket a helyeket, akik szigetként biztosítják azt sok-sok éve megbízhatóan, hogy az ország gasztronómiailag kevésbé elkényeztetett részein is lehessen nagyon magas színvonalon enni!
Ráadásul elektromos autók töltése díjmentes!
A Natura Hill weboldala és Facebook-oldala.
És egy titkos tipp:
május 9-én az egyik legjobb budapesti étterem vendégeskedik itt, a Salt Budapest, akik időben foglalnak, ebben a csodálatos környezetben élvezhetik a Szilvási Mihály - Tóth Szilárd négykezes vacsoráját!