A stockholmi Frantzén már új helyszínre költözése előtt is szinte tökéletes étterem volt, azóta viszont még magasabbra tették a lécet a belvárosi, háromszintes épületben, ahol a vendég minimum király...
Képes beszámoló egy fantasztikus vacsoraélmény elejéről.
Végre újra Világevő Vacsora!
Ritkán foglalkozom építészettel a blogon, de ezúttal nagyon lenyűgözött ez a két ház, ráadásul témába passzoló gasztronómiai kiegészítőt is találtam hozzá.
2013-ban nyitotta meg a saját éttermét Bécsben, a következő év már csillagot hozott, aztán jött a többi cím és elismerés, a Gault Millau év szakácsán át egészen a tavalyi második csillagig. Görög, de grazi, aki Bécsben alkot. Megmutatom.
Egy igazán bátor, új, fine dining étterem Budapesten, ahol még szuper vegán ételek is vannak, igazán meglepő párosítások, bátor savak, sokat ígérő tehetség.
Lee Jong Kuk, vagy még inkább Li Dzsongkuk igazi művészséf: nem csak a gasztronómiában alkot művészi igényességgel, hanem az étterme és az otthona is leginkább egy galériára hasonlít. Mindkét helyen jártam, megmutatom!
Étterem egy bevásárlóközpontban? Ugyan már! Ráadásul a legrégebbiben, ami ma is őrzi a kommunista 70-es évek minden báját? Közvetlenül a lakótelep és a felüljáró között? Mutatom.
Ma indul az évezredeken átívelő foodie-túrám Ázsiába, elképesztő helyekre! Itt lehet követni!
(VTI) 2019.04.01. BudapestElőzetes letartóztatásba került a férfi, aki a Michelin Kalauztól próbált fondorlatos eszközökkel Michelin-csillagos kitüntetést zsarolni, Egy diszkontáruház parkolójában csapott le a zsarolóra a Készenléti Rendőrség Gasztronómiai nyomozócsoportja, a Pájsli-csoport.