Élő közvetítés – szokás szerint – egyenesen a történések epicentrumából!
[folyamatosan frissítve!][kedves újságíró, amennyiben innen veszel át információt, kérlek jelezd szövegben is, és linkelj is!]
Tavaly is csináltam közvélemény-kutatást, kizárólag komoly, szakmai résztvevőkkel, idén is megkérdeztem a legjobb hazai séfeket, éttermeseket, szakembereket, mit várnak a piros kalauztól. Íme.
És itt vannak közben a hivatalos végeredmények is!
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…
Mínusz 3 fok, és hozzá csontokba hatolóan hideg szél: a Baltikumban még nyoma sincs a tavasznak! Az elmúlt pár napban titkos küldetésen vettem részt Lettországban, mivel sikerrel teljesült, most már beszámolhatok róla.
Amerikában óriási szenzációként harangozták be a Beyond Meat márkanevő terméket, ami állítólag még a húsnál is jobb. Megkóstoltam, megmondom. Videóteszt.
Véget ért Lyonban a Bocuse d'Or, a magyar csapat versenyzéséről itt tudósítottam, az eredményhirdetésről pedig itt élőben a helyszínről. Következzenek az eredmények!
Itt közvetítek élőben a magyar csapat Bocuse d'Or szerepléséről, na meg bemutatom részletesen, hogy mik is a versenyételeik.Élő videós közvetítések a Facebookon lesznek! Egy már volt is, az is visszanézhető.
Folyamatosan frissül!
Hihetetlenül megugrik az egy egységnyi magyar szakácsra jutó figyelem kedden, egyszerre 3 nagyon izgalmas világvárosban is kap komoly reflektorfényt magyar szakács!