Ugye nem? Hiszen a híres "balatoni" hekk fagyasztva érkezik valamilyen távoli tengerből, és az egyszerűség kedvéért csak a törzse utazik. Van azonban feje, még hozzá ...
A mindent megszépítő brutális éhségről
A tökéletes ételhez nem csak a kifinomult, Heston Blumenthalos technikák és tökéletes alapanyagokon keresztül vezet az út, hanem a fizikai szenvedés és a brutális ...
27 Michelin-csillagos menü a repülőn
Persze a cím túlzás, annyiban igaz csak, hogy a menü megalkotója, ha az összes éttermének csillagjait összeadjuk, akkor 27 csillagot mondhat magáénak. Ezzel mondjuk ...
Találós kérdés: Mi van a képen
A kérdés a szokásos: mi van a képen? Persze a lehető legpontosabban. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy rájön-e valaki.
Adós voltam még a múltkori találós kérdés ...
sok kicsi, a Costes és a Világevő
Eddig is nagy szimpátiával figyeltem a sok kicsi tevékenységét , és igyekeztem őket segíteni, ha lehetőség adódott, ezért idén nyilván azonnal nagy örömmel igent ...
Szerbia: Országimázsból ötös
Szerintem a maga egyszerűségében hihetetlenül jó kedvcsináló ez a videó, amit a szerb "turizmuszéerté" csinált. És az unalomig ismert közhelyeket (csevap, ...
Francia-japán kapcsolat
Ahogy már említettem is a blogon, alapvetően a sós ételek hoznak lázba, de Párizsban sose állok ellen a fantasztikus cukrászdák kísértésének. A két klasszikus ...
Találós kérdés: Mi van a képen?
Na mi? (kiegészítő kérdés? melyik része?)
Ki jön velem gasztrorapidrandizni?
Nem ígérek hosszú távú kapcsolatot, de szívesen válaszolok pár kérdésre jövő vasárnap a WAMP Spájzon délután 3h-kor!
Igyekszem majd csinosan felöltözni, ...
Nagyboldogasszony élő élelme csillagközi hősködéshez
Akarsz-e egy húron pendülni egy táltos csikóval? Esetleg egy öreg tölgy faunjával? Vagy egy szent kút nimfájával? Akkor vedd át a rezgést!
N. Péter, pogácsasütő ...