Továbbra is az evés határozza meg a tudatom, na meg az utazásaimat, így aztán idén őszre is alaposan rákészülök, négy fő projekt látszik kibontakozni, egyik jobb, ...
Felhívás bojkottra!
Eljött az ideje a harcos kiállásnak!
...
Mi van a halálos pesztó mögött? Lejáratás vagy védelem?
Elég nagy indulatokat váltott ki a szombaton megjelent NÉBIH közlemény, amiben egy egri kistermelő készítményével kapcsolatos riasztást adtak ki. Eszerint a 'gourmand ...
TOP4 ramenező, amit kötelező megkóstolni, a ramen az új phó leves
Viszont emiatt semmi okunk fanyalogni, ugyanis a ramen egy fantasztikusan finom, szintén ázsiai és szintén tészta alapú leves, így nagy öröm, hogy színesedik a ...
Mexikói hétvége az Allee-ban
Ma és holnap délután mexikói ételkóstoló lesz az Arriba Taqueriától, miközben igyekszem szórakoztatni az Allee népét, persze mexikói kaja témában. És nyerni is ...
Ennél viccesebbet nem lehet vízben csinálni, de szárazon se nagyon! (videó)
Nyilván te is láttad azt a videót, ami minden létező social media oldalon végigment: víz felett repkedő, delfinként ugráló emberek, akiknek a lábából erőteljes ...
Málta idén is nagyon menő
Őszintén szólva első látogatásomra nem szerettem meg igazán Máltát, aztán visszamentem tavaly újra, és már sokkal jobban tetszett, idén pedig még inkább ...
A fagyi fővárosa és a fagyik fajtái
Az olasz fagyi amúgy is világhírű, de ezen belül is Bolognát szokás emlegetni a fagyi fővárosaként, ahol a legtöbben készítenek valódi gelatót, naponta frissen, ...
Egy város, amiről soha nem gondoltad volna, hogy ennyire menő. Tejbártól a Michelin-csillagig.
Van egy halom nagyon nagy kedvenc városom a világban, New York, Berlin, Lyon, Párizs, Lisszabon, London és még sok más (a napokban épp Bolognát és környékét ...
VisszatekintőVasárnap: ki hogy változott a Gourmet-n az elmúlt években
A legnagyobb haza éttermi találkozó kapcsán elég vicces/szomorú/érdekes dolgokat lehet leszűrni a pillanatfelvételekből. És még olyan is van, aki vagy semmit se ...