Mexikói hétvége az Allee-ban
2014. június 21. írta: világevő

Mexikói hétvége az Allee-ban

Ma és holnap délután mexikói ételkóstoló lesz az Arriba Taqueriától, miközben igyekszem szórakoztatni az Allee népét, persze mexikói kaja témában. És nyerni is lehet!

Ez itt egy modern stílusú tortilla, Enrique Olverától:

IMG_1335.JPG

Allee-kooperáció

A mexikói konyha szerintem nem sok magyarnak nem tartozik a kedvencei közé, hiszen nem is áll olyan távol az ízlésünktől, rengeteg paprika, chili, hagyma, kukorica, bab, ezeket mind szívesen esszük mi is, viszont épp eléggé egzotikus ahhoz, hogy mégis izgalmas legyen, más technológiák, fűszerek, koriander, és hasonlók élesen elhatárolják a magyar konyhától. Persze sokan fennakadnak azon az apróságon(?), hogy itthon szinte kizárólag a TexMex irányvonal érhető el, de ennél sokkal árnyaltabb a kép, ezzel kapcsolatban is mesélek majd délután az Allee-ban a színpadon, ahol 18-19h óra között, ahol közben az Arriba Taqueria jóvoltából kóstolgatni is lehet, illetve nyerni is, és közben fut az Allee nagy nyereményjátéka is, a főnyeremény egy kétszemélyes all inclusive nyaralás Mexikóban! Ehhez nem kell mást tennie, minthogy 2014. június 1-30. között 5000 forint felett vásárol az Allee Bevásárlóközpont bármely üzletében és a nyereményjáték szabályainak megfelelően részt vesz a játékban.

Ez meg itt egy 'hagyományos' burrito összehajtás előtt:

IMG_6902-001.JPG

Napközben vannak még mexikói kézműves foglalkozások és salsa-bemutatók, ezeket szerencsére nem én tartom.

Érdekesség: a mexikói konyhának is van egészen modern vonulata, a legmenőbb séf, Enrique Olvera degusztációs menüjét végig is ettem az Ikarus-ban, itt van róla a részletes beszámoló.

Allee-kooperáció

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr726395361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása