Ferran Adria sajttortája - a tökéletes recept!
2019. december 14. írta: világevő

Ferran Adria sajttortája - a tökéletes recept!

Közvetlenül az asztalnál készül el a hihetetlenül finom sajttorta, íme a teljes recept és az elkészítés videón, gyerekjáték az egész!
img_0925.jpg

Ferran Adria, az élő legenda ugyan már visszavonult, de öccse, Albert Adria viszi tovább a családi hagyományokat. Tegnap a Tickets-ben vacsoráztam, ahol különösen magas az El Bulli emblematikus ételeinek előfordulási aránya, írok is majd részletesen az élményről, de előbb gyorsan a sajttorta, aki nem követ Instagramon, lemaradhatott róla:

Aki utánacsinálja, garantáltan a karácsonyi vacsora sztárja lesz! [Videót feltétlenül VÉGIGnézni!]

View this post on Instagram

A post shared by Andras 'Vilagevo' Jokuti (@jokuti) on

Íme a végeredmény, fantasztikus lett:

img_0943.jpg

Aki mégis a baszk változatra szavazni, itt a kedvencem, és sikerült a receptjét is rekonstruálni, nyugi, nem a fenti stílusban!

Február utolsó hétvégéjén lesz egy barcelonai világevés, fine dining is, érdeklődni emailben lehet (cím: vilagevo@gmail.com, tárgy: Barcelona)

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr515352566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikmarcell 2019.12.16. 15:41:33

A második legjobb, hogy édesített vízzel flambiroz
süti beállítások módosítása