Három három Michelin-csillagos videóval!
2023. május 17. írta: világevő

Három három Michelin-csillagos videóval!

Április vége kicsit sűrűre sikerült: nem csak a mártások, hanem a csillagok szempontjából is. Ezúttal igyekeztem videón is összeszedni a legfontosabbakat. jokuti_50_plenitude.jpg

50. születésnapomon a kezemben egy 50 éves nagyon komoly bor.

Alapvetően nem különösebben kergetem a 3 Michelin-csillagos éttermeket, de időnként megesik, hogy tényleg ők adják a legfinomabb kajákat. Ezúttal két párizsi fantasztikus étterem, a fiatalos erőt képviselő Plenitude (ahova annyira előre kell foglalni, hogy már a jövő februári dátumok is kezdenek betelni), és a legendásan tökéletesre kiforrott l'Ambroisie került sorra, és egy újabb látogatás pár nappal később Senigalliában, az egyik óriási kedvencemnél, Uliassinál.

Íme a beszámolók:

L'Ambroisie

Plenitude

 Uliassi

(az elején a háttérzene nem az én választásom, az szólt a bárban!)

Legyenek még videók? 

Elég nagy a lendület továbbra is, de főleg instán lehet követni a mozgást, akit érdekel. Ott rengeteg storyval igyekszem mindig betekintést adni az utazások másik aspektusaiba is. Holnaptól: Koppenhága, jövő héten Madrid, aztán onnan tovább Peru, de nem csak Lima, hanem egy villám Machu Picchu is, meg persze még gasztroérdekességek a Szent Völgyből! Instára fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr2018125742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása