Április vége kicsit sűrűre sikerült: nem csak a mártások, hanem a csillagok szempontjából is. Ezúttal igyekeztem videón is összeszedni a legfontosabbakat.
50. születésnapomon a kezemben egy 50 éves nagyon komoly bor.
Alapvetően nem különösebben kergetem a 3 Michelin-csillagos éttermeket, de időnként megesik, hogy tényleg ők adják a legfinomabb kajákat. Ezúttal két párizsi fantasztikus étterem, a fiatalos erőt képviselő Plenitude (ahova annyira előre kell foglalni, hogy már a jövő februári dátumok is kezdenek betelni), és a legendásan tökéletesre kiforrott l'Ambroisie került sorra, és egy újabb látogatás pár nappal később Senigalliában, az egyik óriási kedvencemnél, Uliassinál.
Íme a beszámolók:
L'Ambroisie
Plenitude
Uliassi
(az elején a háttérzene nem az én választásom, az szólt a bárban!)
Legyenek még videók?
Elég nagy a lendület továbbra is, de főleg instán lehet követni a mozgást, akit érdekel. Ott rengeteg storyval igyekszem mindig betekintést adni az utazások másik aspektusaiba is. Holnaptól: Koppenhága, jövő héten Madrid, aztán onnan tovább Peru, de nem csak Lima, hanem egy villám Machu Picchu is, meg persze még gasztroérdekességek a Szent Völgyből! Instára fel!