Programajánló: a legmenőbb gasztrobloggerrel és a Bocuse d'Or győztessel
2016. november 17. írta: világevő

Programajánló: a legmenőbb gasztrobloggerrel és a Bocuse d'Or győztessel

Elég komoly sztárfelhozatal lesz a hétvégén egy olyan helyszínen, ahol az ember nem is várná feltétlenül, hogy ilyen nevekkel találkozzon.mix.jpg

Csütörtök délig még jegyeket is nyerhetsz!

Nekem ugye a Világetető miatt eleve szorosan kapcsolódik a két téma, a gasztronómia és a gyerek(nevelés/-etetés/-utaztatás/-szállítás/-altatás/-biztonság), de akik inkább csak az egyik vagy a másik téma iránt érdeklődnek, azok is találnak maguknak bőven érdekességet. 

Gasztronómiai szempontból a fő attrakció, hogy bemutatókat tart a Bocuse d'Or Europe 2016 győztese, a Michelin-csillagos séf, Széll Tamás is, akit azért elég nehéz bárhol máshol nyakon csípni mostanában. Nem csak azért, mert eleve a munkára szeret koncentrálni a nyilvánosság helyett, hanem amiatt elsősorban, mert teljes erőből készül a lyoni világdöntőre. Azt nem tudom, hogy itt lesz-e vele lehetőség beszélgetni, de az biztos, hogy több bemutatót is tart.
[Hogy semmiképp ne kapja meg ugyanazt a kérdést szegény ezerszer, tegnap megkérdeztem tőle, hogy hogy áll a csapat a felkészüléssel: az alapanyagok közül a Bresse-i csirkével már alaposan összebarátkoztak, még ha plátói is ez a viszony, és nagyon izgalmas formatervezési megoldásokkal készülnek a dísztálra is, de azért a lényeget, az eddigi húsétel alapjait sem hagyják kárba veszni, arra építkeznek, azt fejlesztik tovább.]

szelltamas.jpg

A másik gasztronómiai sztárfellépő Mautner Zsófi lesz, őt azért talán nem kell már részletesebben bemutatni... Mindketten Lidl-színekben vesznek egyébként részt az eseményen.

mautnerzsofi.jpg

Persze nem csak ez a két program lesz, hanem még egy csomó másik is, de azok már főleg (jövendőbeli) szülők számára érdekesek, tanácsadástól a játékokig, és persze rengeteg szakmai kiállító is lesz, ahol az autósüléstől az etetőszékekig mindent alaposan meg is lehet majd nézni, vagy akár kipróbálni.

A részletes programokról, kiállítókról, előadásokról itt lehet tájékozódni.

BabaMama Expó
2016. november 18-20.
Budapest Sportaréna

Csütörtök délig még jegyeket is nyerhetsz!

A BabaMama Expóval kooperációban készült.

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr9611964987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása