JÁTÉK: Nyerd meg az 5 páros belépő egyikét!
2016. november 16. írta: világevő

JÁTÉK: Nyerd meg az 5 páros belépő egyikét!

Elsőre talán meglepő lehet, hogy hova lehet belépni vele: a BabaMama és KidExpóra. De mi köze ennek az evéshez vagy az utazáshoz? Sok!

bm_kid-2016-600x300.jpg

Írok majd részletes programajánlót is a BabaMama és KidExpóról, de addig is egy gyors villámjáték, amiben páros belépőt lehet nyerni. És a nagyon gyors magyarázat, hogy hogyan kötődik utazáshoz és gasztronómiához: természetesen rengeteg családi utazással kapcsolatos kiállító is lesz, na meg a reklámokból is jól ismert Mautner Zsófi-Széll Tamás páros gondoskodik a főzőbemutatók szakmai színvonaláról, azaz garantáltan érdemes kimenni akár csak emiatt is.

És akkor nézzük a részleteket:

A nyeremény: 4 x 2 belépő a BabaMama és KidExpóra, plusz még 1 x 2 belépőt sorsolok a Világevő-hírlevélre újonnan feliratkozók között!

A feladat:

- Nevezz meg egy kiállítót és egy fellépőt az idei programból [SzT-n és MZs-n kívül]

- Miért szeretnél kimenni a BabaMama Expóra?

A megfejtéseket emailben várom (vilagevo@gmail.com) csütörtök délig! Legyen a tárgy mező az, hogy 'Babamama', a levélben pedig - a válaszokon kívül - a neved és a telefonszámod.
(a győzteseket emailben értesítem csütörtök este, a helyszínen vehetik majd át a jegyüket, ennek módjáról is megkapják a részletes infót). 

A BabaMama és KidExpóról minden fontos infót itt találsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr4511964829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása