Egy gyors körkép az első napról, szokás szerint alaposan kitettek magukért az éttermek. Ezeket kóstoltam.
Dudás tesók, Anyukám mondta (Encs)
Élő videóközvetítéssel érkeztem még 2 körül:
Na és akkor nézzük képekben, ilyen a helyszín:
És az ételek:
Anyukám mondta: Focaccia, porchetta, stracciatella
Vadítóan jó desszert a Salontól (sós vanília édesköménnyel és szezámmal!), na meg egy crab cake stílusban elkészített hekk!
Borkonyha és fesztiválpoénok: villanykörtében kínált (és nagyon finom) 'rázós leves', és bao szarvasból-vaddisznóból:
Bock bisztró klasszikus ízekkel, profin: szarvasborjú:
Kioskban a legnagyobb perui kedvencem, nagyon ajánlott, ceviche folyami rákkal!
Larus-ban egy finom pofapörkölt pirított nudlival, és egy egészen fantasztikus, viszont nem túl látványos yuzu-krém, kötelező ez is:
A színpadon is elcsattan egy két izgalmas dolog, ez pl. a Tanti Black Angus short rib volt:
És közben itt van a második nap termése is:
Robinson étterem, akik idén jöttek először, nem hiába. Egy ecetes lében hosszan marinált, rántott(!) harcsa, szarvassonkás házi krokett (már önmagában is szuper fogás lenne) mangalicatarjával és céklákkal, BBQ whisky - nugátparfé -sóvirág.
Kollázs szintén két szuper fogása: füstölt lazac korianderes zöldalmaszorbéval, borjúín jakabkagylóval és túrós, pirított nudlival
Natura Hill: Ruga Endre saját maga által levadászott őzből csinált nyalókát, pop cornnal:
És egy különlegesség a Gelarto Rosától: füstölt lazac philadelphia-fagylalttal, ehető virágokkal, málnával:
A fotók egy Samsung NX500-al készültek. (kivéve pár mobilost)