Bácsi Róbert egyik fantasztikus fotója az eseményről a rengeteg közül
"Persze, mi csináltuk!"
(Amikor a versenyen, főzés közben elárultam neki, hogy az egyik zsűrielnök, Serge Vieira teljesen kész volt a halételétől!)
"A versenynek akkor van vége, amikor a konyha tiszta."
(Amikor a főzés befejeztével az orra alá dugtam a mikrofont, hogy szóljon a szurkolókhoz.)
"A fejem közepe úgy elcsuklik belül."
(Arra a kérdésre, hogy milyen is az, amikor verseny közben elérzékenyült a magyar szurkolóktól.)
"Revansot vettünk a céklazselén is, úgy hogy rendben vagyunk."
Ez meg a kedvenc Bocuse d'Oros szelfim, amit valaha csináltam, pedig elég sok készült az elmúlt évek során... :)
De még ennél is sokkal fontosabbak a győztes ételek:
A hal:
És a hús:
Ételfotók: Etienne Heimermann.
Itt látható a verseny után készült videóinterjúm vele. Itt pedig egy korábbi nagyinterjúm.