A Bocuse d'Or európai döntő összes étele
2016. május 12. írta: világevő

A Bocuse d'Or európai döntő összes étele

Elkészültek a hivatalos fotók végre, itt van az összes hal- és húsétel, a végeredmény szerinte rendezve. És mivel elment a hangom teljesen, külön öröm, hogy ezeket most nem kiabálva bejelenteni egyesével! :) Bár a legtöbb séf neve menne fejből is már...
[Folyamatosan kerülnek fel az újabbak még]

hungaria.jpg

Az összes fotó: Etienne Heimermann.

1. Magyarország, Széll Tamás

hungaria.jpg

hungaria_36.jpg

hungary-dish.jpg

hungaria-3.jpg

2. Norvégia, Christopher Willam Davidsen

norway-2.jpg

norway.jpg

3. Svédország, Alexander Sjörgen

sweden.jpg

sweden-3.jpg

sweden-2.jpg

4. Franciaország, Laurent Lemal

france.jpg

france-4.jpg

france-3.jpg

france-2.jpg

5. Izland, Viktor Örn Andrésson

iceland.jpg

iceland-3.jpgiceland-2.jpg 

6. Finnország, Eero Vottonen

finland.jpg

finland-3.jpg

finland-2.jpg

7. Hollandia, Jan Smink

netherland.jpg

netherland-3.jpg

netherland-2.jpg

8. Svájc, Filipe Fonseca Pinheiro

switzerland.jpg

switzerland-3.jpg

switzerland-2.jpg

9. Belgium, Peter Aesaert

belgium.jpg

belgium-3.jpg

belgium-2.jpg

10. Dánia, Morten Falk

denmark.jpg

denmark-3.jpg

denmark-2.jpg

11. Észtország, Dmitri Rooz

estonia.jpg

estonia-3.jpg

estonia-2.jpg

A fentiek kvalifikálták magukat a lyoni világdöntőre!

És a többiek:

12. Németország

13. Ausztria

14. Olaszország

15. Törökország

16. Spanyolország

17. Egyesült Királyság

18. Oroszország

19. Horvátország

20. Bulgária

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr738711858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ejkekjetter 2016.05.13. 04:31:46

Akkor most egyesek komolyan azzal számolnak, hogy a döntőn is dobogós lesz?

Petra033 2016.05.13. 09:14:26

Valahol olvastam, hogy a konyhai munkára kapták a legtöbb pontot, márpedig az amit bármikor meg lehet ismételni, nyerni lehet (jó eredményt)elérni akkor is, ha az étel nem lesz az első a mezőnyben.

londres 2016.05.13. 10:37:30

Hali,

nagyon büszke vagyok Széll Tamásra, végre nem csak a skandinávok/franciák aratnak ezeken a versenyeken! Viszont lenne néhány kérdésem, amik vélhetően már másban is felmerültek, illetve talán már foglalkoztatok is velük??:

- mi értelme van ennek a koncepciónak: miszerint hónapokig ugyanazt az ételt gyakorolják a versenyzők? miért nem full meglepetés alapanyagokból kell kitalálni valamit a helyszínen? nekem ezen utóbbi tűnik inkább szakácsversenynek, a begyakorolt menüsorhoz képest - ezen utóbbi talán inkább egy logisztikai, teherbíró képességet próbára tevő gyakorlatnak tűnik.
- miért néz ki minden tál/étel hasonlóképpen? értem itt...minek mindenkinek ezt a tükrös tálat, agancsokat erőltetni...nem érzem igazán egyedinek egyik versenyző remekművét sem? legtöbben egyben sült/főtt tekercsekben gondolkodtak stb...ennyire meghatározó az alapanyag?

londres

Béla 60 2016.05.13. 19:35:04

Ez a buli 1 300 000 000 millióba fájt ???
süti beállítások módosítása