Nagyon látványos szakácskönyv jelent meg, ráadásul egyszerre három nyelven is.
Ezúttal nem egy szakács/celeb kedvenc receptjei, hanem egy téma, a grillezés köré csoportosul minden a könyvben. Az alkotók névsora is sokatmondó: Baráth Dávid nevéhez fűződik a kreatív koncepció és dizájn, Csonka Gergő (Sauska) receptjeiből készült ételeket Körmendi Imre fotózta le... A teljes projekt pedig a pécsi MProFood nevű - többek közt - fűszerkereskedelemmel foglalkozó cég megbízásából készült, ráadásul egyszerre három nyelven: magyarul, angolul és oroszul is megjelent a könyv.
Bár képeken is sok visszajön abból, hogy milyen aprólékos gondossággal van kidolgozva a könyv, azért a lényeg a részletekben bújik meg, a finom anyagokban, a papír minőségében, a domború kötéstábla és a gerinc tapintásában, a belső illusztrációk kidolgozottságában... Szóval érdemes kézbevenni egy könyvesboltban!