A legnyáribb tatár, ami elsőre elég bizarr kombinációnak tűnik! (5 perces recept)
2015. június 20. írta: világevő

A legnyáribb tatár, ami elsőre elég bizarr kombinációnak tűnik! (5 perces recept)

Lazactatár málnával? Persze! 5 perc munkával fantasztikus nyári kaja.

sam_1590.JPG

Borzasztóan egyszerű az egész: a friss lazacot késsel feldarabolom kb. borsónyi méretűre, összekeverem a negyedbe vágott málnaszemekkel és felaprított hagymával, sózom, borsozom és nyomok rá egy kis friss citromlevet.

Tálaláshoz megszórom Maldon-sóval és frissen őrölt borssal, díszítésként teszek rá pár málnát még.

Aki nem hiszi el, hogy szuper, kipróbálhatja elsőre egy falatnyi méretben is, csak ne várd meg a málnaszezon végét!

sam_1587.JPG

Ez pedig egy recept a konzervatívabb ízlésűeknek! És hamarosan nagyon különleges, autentikus japán és egy bosnyák-szerb Világevő Vacsora következik, érdemes feliratkozni a hírlevélre, hogy le ne maradj, hamar be fognak telni a helyek!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr647559364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása