Tökéletes Käsespätzle egy szakállvilágbajnoktól Zell am See-ben
2016. február 02. írta: világevő

Tökéletes Käsespätzle egy szakállvilágbajnoktól Zell am See-ben

Fritz Sendlhofer, sokszorors világ- és európabajnok szakálltulajdonos (ha nem lenne egyértelmű, Garibaldi az ő fegyverneme) készített nekem tökéletes Käsespätzlét a Zell am See feletti hegyi házikójában, amihez persze a saját főzésű söre passzolt a legjobban.

sam_8908.JPG

Egy kis hangulatvideó a főzésről:

A hihetetlen szakállhoz elég komoly fűrész- és sörös korsógyűjtemény is jár:

Ez pedig már a főzés:

És a tökéletes végeredmény: nyúlós, szaftos, kellően karamellizált, de nem túlsült, az alja pedig kellemesen megpirult...

 További osztrák gasztroélmények itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr468354032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parajpuding 2016.02.03. 20:11:30

Ez a bejegyzés mire volt jó? Ettél egy jó Käsespätzle-t. És? Egészségedre!
A múltkor én meg ettem egy jó bécsi szeletet, Igaz, nem világbajnok csinálta, sőt képek sincsenek róla.

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2016.02.03. 20:29:20

@Parajpuding: köszönöm! Ha gondolod, írj róla egy blogposztot.
süti beállítások módosítása