Kipróbáltam: WOLT DIY csomagok
2020. július 08. írta: világevő

Kipróbáltam: WOLT DIY csomagok

Még a karantén alatt indult be igazán az otthon befejezhető ételrendelés trendje, és úgy tűnik szerencsére, hogy nem is fog elmúlni, hiszen van egy csomó előnye. Kipróbáltam két Wolt DIY-csomagot.

3f2276e4-3e9c-4793-b674-2c080e51bf7e.jpg

(x)

A sima ételkiszállításnak is van nyilván szépsége, főleg mondjuk munkahelyi körülmények között, hiszen azonnal fogyasztható. Ha viszont megvan a lehetőség és pár minimális eszköz hozzá, akkor egyrészt könnyen elérhetjük az ideális tálalási minőséget, másrészt kicsit kreatívkodhatunk is, és közben testreszabható is az étel.

A Biang bisztró esetében is meg lehet ezt tenni, nyugodtan hozzá lehet adni például még egy tojást, ha még nagyobb az étvágy, bár elég kiadós adag így is. Vagy lehet valamilyen chiliszósszal bedurvítani, ha arra van igény.

Így érkezik a Biang DIY marhahúsos sült tésztája:

final_11.JPG

Az elkészítéshez érdemes követni magát Wang mestert, nem mintha nagyon bonyolult lenne, de vicces vele "együtt" főzni.

final_12.JPG

Nyilván wokban, nagy lángon a legfinomabb a végeredmény, de indukcióval és serpenyővel is jól sikerült!

Ez lett a vége, teljes értékű és nagyon finom:

final_17.JPG

 

Testreszabtam a hummusbar csomagját is, aki csinált már shakshukát magának reggelire, az pontosan tudja, hogy elég időigényes produkcióról van szó, viszont a kész alap akár a hűtőből is felpimpelhető, na meg persze a rendeléskor is lehet már választani jó pár extrát. Ugyanez a helyzet a humusszal is, ami szintén, még a szódabikarbónás trükkel is hosszadalmas munka, főleg, ha végül nem is melegen fogyasztanánk. 

Például sült padlizsánszeleteket, és kemény tojást a humuszhoz. Na meg tojást a shakshukába. A falafelgolyókat pedig mindenki a sajét maga által kigondolt méretben és formában készítheti el, ezek ugye alapvetően rosszul bírják a szállítást, hiszen megpuhulhat a ropogós külső rész, ami a puha és szaftos belsővel kontrasztban az igazi élvezetet adja!

final_4.JPG

Így érkezik, középen fent a falafel, lent az arab saláta, ami kicsit egyszerűbbnek bizonyult a várakozásnál.

Ami a legnagyobb kedvencem, az a rendelési folyamat egyszerűsége és nyomonkövethetősége, kifejezetten nyomasztó tud lenni, amikor fogalmas sincs, hogy még el se kezdte összerakni az étterem a rendelésedet, vagy esetleg áll a futár valahol a dugóban. Ezzel szemben a Wolt appban kiválóan látszik, hogy mi újság, percre pontosan látszik az érkezés, sőt, valós időben látszik, ahogy közeledik a futár. 

Ez meg egy másik adagból, ezútta pakoltam bele fetát is, és saját tojást adagoltam hozzá:

final_7.JPG

Kifejezetten hasznosnak bizonyolt mindkettő, ha kevés az idő, nincs lehetőség alapos bevásárlásra, vagy mondjuk vendégeknek kell hirtelen villanatani valamit, szerintem nagyon jó poén, van egy kis főzésélmény is az evés előtt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr7715980706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása