Néhány kedvenc és érdekesség az idei kínálatból a Gourmet Fesztiválról. ***-gal jelölve azok a tételek, amiket óriási hiba lenne kihagyni!
És itt továbbra is lehet találkozni személyesen is a séfekkel, akár két példányban is!
Anyukám
FOCACCIA, MANGALICASONKA, BURRATA, NOTÓI MANDULA ***
Babel Budapest
TOJÁSOS GALUSKA ***
Borkonyha
PRÉSELT MANGALICACSÜLÖK SAVANYÍTOTT HAGYMÁKKAL
QR-OS EPERKAVICS
ERHARDT ÉTTEREM
Mangalica-aprópecsenye brassói módra, kovászolt spárgával
A spárga elég impozáns dekorációként, na meg szuper párosítás a nagyon profi, hagyományos brassóival:
GUSTEAU
Mangalicanyelv, barna vaj, tejföl, savanyított eper
KIOSK
MANGALICABAO VADASSAL
KISTÜCSÖK ÉTTEREM
CITRUSOS, TÁRKONYOS MANGALICAPÁJSLI ROPOGÓS ZSEMLEKOCKÁKKAL ***
KNRDY
Kubai mangalica, BBQ szósz, kovászolt paprikás káposzta
NATURA HILL
Mangalica bontási rajz
ROSENSTEIN
ROSENTACO DE MEXICO (BÁRÁNYHÚS, SÓLETRIZOTTÓ, SALSA, GUACAMOLE ÉS CHEDDAR) ***
Vendéglő a Kisbíróhoz
PÖRKÖLT „KÁVÉ”, AVAGY STARBOCK MANGALICAPÖRKÖLT TOJÁSOS GALUSKÁVAL ÉS UBORKASZÍVÓSZÁLLAL
Idén annyira sűrű és szerencsére izgalmas is a színpadi program, hogy alig van időm kóstolgatni. Azt viszont öröm látni, hogy amit elkezdtem évekkel ezelőtt, a kínálat gyors összesítését ajánlásokkal, azt ma már rengetegen csinálják, igazi hírverseny lett belőle, nagyon helyes.
Aki nosztalgiázni, vagy hasonlítgatni szeretne, itt vannak az elmúlt évek, ételek, arcok: