Dom Pérignontól a libavacsoráig - teljes gőzzel a Gellértben
2016. október 27. írta: világevő

Dom Pérignontól a libavacsoráig - teljes gőzzel a Gellértben

Nagyon komoly hazai sztárparádé lesz a Gellértben pontosan két hét múlva, egész hétvégén a hazai gasztronómia legnagyobbjaival egészül ki a helyi csapat, csupa izgalmas programmal.

szent-ma_rta-e_s-ve_dencei-borvacsora.jpg

A teljes programért érdemes a helyszín weboldalát nézegetni, van rajta bőven látnivaló, és a programok közül elég sok olyan van, amire már tényleg csak egy pár darab jegy van, szóval érdemes igyekezni a foglalással!

Egy komoly fesztivált arról lehet felismerni, hogy van nulladik nap, ez igaz a Gellért VI. Márton napi borfesztiváljára is, igaz, ezen a napon még inkább a sörök dominálnak, de a későbbiek során egyre fajsúlyosabb italok is előkerülnek, na meg az ételkínálat, főleg, az ültetett, limitált létszámú vacsorákon, is nagyon komoly lesz!

lakosztalyetterem_gellert.jpg

Az egyik legizgalmasabb például a 'tatai remete', a Tantival korábban rekordgyorsasággal a Michelin-csillagig ívelő Pesti István champagne-vacsorája, ahol nem kisebb ház, mint a Dom Pérignon képviselteti magát, és a séfet ismerve, tökéletesen méltó környezetben teheti ezt. Lesz pár évjáratos champagne is a listában, na meg olyan alapanyagok, mint szarvasgomba, osztriga, kacsamáj, báránybríz, mindez egy lakosztályban, szóval elég komoly tűzijátékra lehet számítani.

Amíg Pesti - kis túlzással, mert azért például komoly kerámiaművészek segítségével - egyedül készül az estére, addig a borvacsorán viszont komoly sztárparádé van, egy sok tételes, kooperációs borvacsorában, csak pár név a hosszú listából: Mautner, Wolf, Frideczky, Giuseppe, Fűszeres, Jahni... Az egészből egy szuper őszies, első sorban, de nem kizárólag libára épülő menü áll össze, persze borkísérettel. (Kép fent!)

Emellett még dübörög végig a borfesztivál, a zongoránál Liszkay Mihály, esténként after party, vasárnap Sunday brunch, szóval tényleg van miből válogatni!

Minden fontos infó a weboldalon.

A poszt a Gellért Sörözővel kooperációban készült.

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr211841201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása