Felfedezed az egy apró furcsaságot a képen?
2016. július 25. írta: világevő

Felfedezed az egy apró furcsaságot a képen?

A világ talán legnagyobb hotelfoglaló weboldala lehetővé teszi azt is, hogy a desztinációkat értékeld:

vilagevo_pokemon.png

A weboldal egyébként világszerte kb 1 millió hotelhez kínál hozzáférést (affiliate link), többnyire egyben a legjobb árakat kínálva, elég erőteljes hozzáadott értékekkel, mint például a nagyon megbízható értékelési rendszer, ami ráadásul nem is (=nehezen) manipulálható, ugyanis csak a vendégeknek kínálja fel a rendszer a lehetőséget.
[természetesen ez is kicselezhető, de nagyon jók a tapasztalataim, nem volt még csalódás.] És nagyon profin működik a rendszer, jól kereshető, egyszerűen használható, stb.

Mivel hatalmas tömegek használják, elég jelentősen befolyásolja az utazási szokásokat is, és most úgy tűnik, hogy az utazási szokásokat erőteljesen fogja még egy tényező alakítani.

vilagevo_pokemon_go.jpg

Mi más, mint az, hogy az adott desztináció javasolt-e Pokémon Go szempontból...

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr518912306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása