Ilyen, amikor átalakul egy legenda - Alain Ducasse luxuséttermében jártam
2015. április 11. írta: világevő

Ilyen, amikor átalakul egy legenda - Alain Ducasse luxuséttermében jártam

Két nappal az újranyitása után jártam a 15. Lajosban, azaz pontosabban a Le Louis XV – Alain Ducasse à L'Hotel de Paris-ban (korábban szimplán csak Louis XV), ahol szinte minden átalakult. És gyönyörű lett.

img_4414.JPG

Itt indult Alain Ducasse karrierje, itt szerzett 3 Michelin-csillagotm mielőtt nekiindult meghódítani Párizst, majd nagyjából az egész világot. És 25 év után egy merész húzással átalakították az egész éttermet, április elején nyitott meg újra több hónap szünet után.

Ilyen volt az eredeti design:

louis_xv_alain_ducasse_visio1.jpg

(Fotó: montecarlosbm.com)

És ilyen lett:

Ahogy Ducasse mondja: minden megváltozott, és semmi se. Szerintem fantasztikus lett, itt van még rengeteg kép róla, sok-sok részlettel, alaposan körbefotóztam a helyet, kihasználva az ebédszerviz előtti utolsó perceket és a természetes fényt. Aztán alaposan meg is ebédeltem, de arról majd később.

Le Louis XV – Alain Ducasse à L'Hotel de Paris

Design: Patrick Juin and Sanjit Manku

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr557359106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baliquez 2015.04.13. 16:19:09

Meg aztán jól se lehet lakni azokkal a tányér közepire biggyesztett falatkákkal, akkó' má' inkább egy jó tőtöttkáposzta (csak hülyéskedek mert irigy vagyok nagyon)

empoftla 2015.04.13. 16:38:02

@maxval bircaman szerkesztő: A mi fizetésünkhöz képest biztosan.

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2015.04.13. 18:49:32

@baliquez: :D megírom hamarosan a menüt is, az is elég meggyőző volt, ráadásul ezúttal tényleg alig tudtam megenni! :)
süti beállítások módosítása