Programajánló: Konyhakiállítás és a nyertesek
2015. február 26. írta: világevő

Programajánló: Konyhakiállítás és a nyertesek

Holnap indul a Konyhakiállítás, aki szeretne lépést tartani a legfrissebb trendekkel, ott a helye! És pár embernek még belépője is van ehhez, részletek a hajtás után.

2015-02-25.jpg

Nagyon gazdag lesz a program egész hétvégén, itt már írtam is róla röviden, illetve természetesen az esemény weboldalán vagy a Faceook-eseménynél lehet a leginkább alaposan tájékozódni róla, de azért kiemelek pár dolgot a sokból, amikre én a legjobban kíváncsi vagyok, amiket a leginkább javasolnék megnézni.

A nagyszerű Fűszeres Eszter bemutatót tart szombat délután, háromféle leves elkészítését mutatja be egyféle alapanyagból.

A piacon új szereplőként megjelenő Printerieur elég izgalmas bemutatkozással rukkol elő, Matók Zsuzsa, food designerrel szövetkeznek, aki a Chili&Vanília által meghirdetett food stylist versenyt is megnyerte, és egy egészen különleges standot készítenek, amiben a konyhadizájn, a lakástextílek és a kerámiacsempék is a food design részévé válnak, bemutatva ezzel Zsuzsa kreativitását és a Printerieur által kínált rengeteg lehetőséget.

És ott lesz az EuJuicer is, ahonnan az én juicerem is származik, gondolom fognak csinálni friss gyümölcsleveket, feltétlenül javaslom megkóstolni!

És persze ezen túlmenően rengeteg konyhabútor, -felszerelés, -eszköz, főzőshow, kóstoló, mindez kulturált körülmények között!

Indult egy játék, összesen 5 x 2 belépőért, ők voltak a szerencsések (emailben kapnak értesítést a nyeremény átvételéről):

Nagy J.

Schindele D.

Surányi J.

Dr. Szabó É.

Dr. Vezendi T.

Ha legközelebb nem szeretnél lemaradni a hasonló nyereményjátékaimról, ajánlom a hírlevelet!

 

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr697212119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása