Ha azt gondolod, hogy az oldalas egy jó kaja, akkor gyökeresen meg fog változni a véleményed, ha megkóstolod ezt az oldalast. Ez ugyanis fenomenális.
Bocs a mobilos képekért, visszamegyek majd rendes fotógéppel is, csak ez nem várhat. Nem voltam igazán felkészült (leginkább a Dunakanyarba indultam a 25 km-es panorámafutást lenyomni), előtte érhető okokból nem akartam oldalasozni, utána viszont nagy mázli, hogy egyáltalán jutott még. A BBQ és a grillezés közötti óriási különbségeket most nem is akarom levezetni, na meg van is erre ezerszer tudományosabb fórum, ahol minden részletre kiterjedően el lehet olvasni a finomságokat. A BBQ egyszerűsített definícióját is átveszem nyárspolgáréktól: füstön sütés lassú tűzön. Na ezt csinálják az Őrházban hihetetlenül magas szinten, és erről csak úgy lehet igazán alaposan meggyőződni, ha megkóstolod. Én tegnap megkóstoltam, és igaz, hogy a 2 és negyed óra futás után szinte bármi ízlett volna, de itt egészen másról van szó, átlényegül ez az egyszerű hús valami egész mássá, minden falat óriási élmény, a saját készítésű BBQ-szósz, ami pecsenyeléből készül hosszú eljárással, a szintén saját lila káposzta, a kukorica, csupa tökéletes összetevő! (egyedül a kenyér lóg ki a sorból, de rákérdeztem, tudnak a problémáról és keresik is a megfelelőt.)
Ez pedig itt a környezet, már egy fele ilyen jó oldalasért is megérné odamenni, ráadásul általában BBQ-znak marhaszegyet is, de van még egyéb választék is, szóval én is visszatérek sürgősen még kóstolni, de ha csak megközelítően olyan gondosan és jó alapanyagokból készül, mint az oldalasom, akkor egészen garantáltan szuper jók azok is.
Visszatérek még, de addig is, akár ma délutánra, nagyon javaslom, egészen felemelő élmény!
Minden további infót itt lehet megtalálni róluk, amennyire kiderítettem, a látogatásra a legjobb a 3 és 6 közötti időszak: