JÁTÉK: de csak, ha érdekel a Gourmet...
2014. május 07. írta: világevő

JÁTÉK: de csak, ha érdekel a Gourmet...

Eljött végre a május, aminek a másik végén következik a kedvenc gasztroprogramom (elfogult vagyok), a Gourmet Fesztivál. Ami egyrészt jobb lesz, mint valaha (elfogult vagyok), másrészt pedig lehet rá belépőket nyerni nálam. És még annál is sokkal jobb dolgokat! Most.

 20130530-1.jpg

Szóval ha már ilyen jó kis rendezvény ez, akkor kértem tőlük a Világevő blog olvasói számára belépőket. És van egy még ennél is jobb hírem, nem csak belépők, hanem vacsorák is gazdára várnak, méghozzá három számomra nagyon kedves helyre: Borkonyha (ezek nyertek most valami díjat is), Hai Nam (állítólag jó a kínai leves) és a Kistücsök (az egyik legjobb hekkező a Balcsinál). Na jó, mielőtt még valaki komolyan veszi, szóval a 3 nyeremény:

- A Michelin-csillagos Borkonyha étteremben: vacsorameghívás 2 fő részére (5 fogásos degusztációs menü ital nélkül)

IMG_3199.JPG

 A balatonszemesi Kistücsök étteremben: 20 ezer forint értékű étkezés két személy részére

IMG_4831.JPG

- A Hai Nam phó bisztróban: vacsorameghívás 2 fő és 2 (vagy több) gyerek részére

IMG_1543.JPG

 és mindhez páros belépő a Gourmet Fesztiválra (2014. május 30-június 1.)!

Ahogy általában, most sem kérem, hogy mindenféle önalázó dolgokat hajts végre a Facebookon, például kérd meg a szüleidet, hogy vegyék fel a Világevő Gourmet nevet, és megosztani sem kell, ez a játék azoknak szól, akik amúgy is szoktak engem olvasni. De azért van feladat, elég komolyak a nyeremények, érdemes kicsit megdolgozni értük:

 

Szóval a lényeg:

Válaszold meg a lenti kérdéseket EMAILBEN (vilagevo@gmail.com), és írd hozzá a valódi neved, telefonszámod [nem foglak hívogatni, a nyertes azonosításához kell csak]:

Kérdések:

1., Mondj egy ázsiai és egy magyar ételt, ami biztos lesz a Gourmet-n! (segítség: gourmetfesztival.hu)

2., Melyik intézmény javára gyűjtök a maratonommal? (segítség, adakozni szigorúan önkéntes alapon, de természetesen szabad!)

3., És az 'esszékérdés': Miért fontos (neked/az országnak/Budapestnek) a Gourmet Fesztivál? (segítség: saját agy) [Ez kiegészíthető saját fotóval is.]

 

Beküldési határidő:

2014. május 20., [a nap, amelyen fodrászhoz megyek amúgy]

A győztesek értesítése legkésőbb május 23-án megtörténik emailben.

 

Ez itt az apróbetűs rész, semmi gonoszság nincs benne, csak még pár fontos tudnivaló, olvasd el:

Fejenként csak egy pályaművet fogadunk el, aki többel jelentkezik, kizárja magát a játékból.
A játékban való részvétellel a beküldő hozzájárul, hogy a Világevő blog és a Gourmet Fesztivál felhasználja a beküldött pályaművét a blogon és/vagy Facebookon.
A blog semmilyen jogi felelősséget nem vállal, a nyeremény készpénzre nem átváltható. A változtatás jogát fenntartjuk.
A zsűri döntése megfellebbezhetetlen.

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr286111694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rambo13 2014.05.08. 17:13:43

off leszek bocsi, de egyszerűen muszáj megkérdeznem, h miért nem látok sem itt, sem más gasztro blogon tudosítást a mai BdO-versenyről, amikor van kiért izgulnunk...vagy legalább egy hírt, h milyen tányérokkal indul
no mind1...
egyébként nagy nehezen találtam itt néhány infot, akit még érdekel:
https://www.facebook.com/magyarbocusedorakademia#!/magyarbocusedorakademia

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2014.05.08. 18:45:33

@rambo13: én eddig is saját szervezésből, saját pénzemből jártam a versenyekre, erre most nem mentem. van a szervező, az akadémia, akit meg is találtál, az ő hivataluk a tudósítások megszervezése, illetve a sajtó és/vagy bloggerek tájékoztatása.

rambo13 2014.05.08. 19:28:31

@világevő: bocs, remélem nem vetted magadra, én ezt csak így "belekiabáltam az éterbe"...csak kissé furcsállom, h amikor a széll tomi ment, akkor mekkora volt a felhajtás (jogosan) most meg szinte semmi sehol...nem neked szólt, csak azért itt fakadtam ki, mert itt elég uptodate szokott lenni a tájékoztatás...
amikor tomi ment akkor tudtuk, h a selejtezőre mivel készül és kivel, volt origo cikk, bűvszakin beszámoló, most meg egy nappal a verseny előtt került fel az akadémia facebook oldalára a két tányér...(az akadémia honlapját hagyjuk, mert elég gáz...)

no mind1, örüljünk, h 9. helyen végeztünk, ez sztem baromi jó, illetve, h két év múlva Budapesten lesz az európai selejtező, ami meg még talán még jobb hír...

hogy a posthoz is hozzászóljak: a tavalyi esemény nagyon-nagyon jó volt, nálam verte a tavaly előttit, remélem az idei sem marad el, nagyon várom...

jEnci · http://vajaskenyer.blog.hu 2014.05.17. 21:17:15

@rambo13: az Akadémia a szervezésnek ezzel a felével nem foglalkozott, ami engem is mélységesen felháborított, pedig én ott voltam élőben a versenyen.
Széll Tamás körül is csak az után volt felhajtás, hogy döntőbe jutott. Most azért a 2016-os rendezési joggal sokkal komolyabb dolgok is forogtak kockán, és erről is csak utólag tájékoztatták a nagyérdeműt, mármint arról, hogy egyáltalán pályáztunk rá. Kész vicc.
Arról nem is beszélve, hogy részletes beszámolót, a sajátomon kívül, sehol nem találtam a versenyről, ami szintén elég izé.
vajaskenyer.blog.hu/2014/05/12/bocuse_d_or_2014_beszamolo_a_stockholmi_elodontorol
süti beállítások módosítása