Pár napja feltettem a Facebookra ezt a kérdést, érdekes és fontos válaszok születtek. És te?
Sok szó esik a gasztroforradalomról már évek óta, de nagy kérdés, hogy tekinthetjük-e forradalomnak az elkezdődött pozitív folyamatokat, érint-e annyi vendéglátóhelyet, hogy értelme legyen forradalomról beszélni, vagy inkább csak egy kis, szűk réteg mozgalma. Egyelőre. És ha forradalom, akkor biztosítjuk-e az eszközöket a forradalom sikerre viteléhez, vagy csak büszkén szemléljük a partvonalról, hogy forronganak a forradalmárok, aztán pár év múlva sajnálkozva mesélünk róla, hogy sajnos elbukott a forradalom, pedig milyen szép, megrészegítő idők voltak azok...
Mivel lehet támogatni a gasztroforradalmat? Te teszel valamit a gasztronómiáért? Mit?
Várom kommentben, akár a konkrét ötletet, akár a megoldás kulcsát. Fogom még tovább fűzni a témát, ehhez van szükségem a véleményetekre.
A Facebookon született "megfejtésekből: