Nagyon menő gasztrovideo itthonról!
2013. július 31. írta: világevő

Nagyon menő gasztrovideo itthonról!

Én is posztolgattam már időnként különböző nagynevű éttermek és séfek promóciós videóit lelkesen, vannak köztük remekbe szabott példányok, az örök kedvencem még mindig a Guy Savoy-ról készült videó (akinél ettem is, itt a beszámoló, például a 3:05-nél látszó zöldborsót, és 3:43-nál a "füstölgő" homárt, és 3:58-nál az epres desszertet is):

Screen shot 2013-07-31 at 9.02.13 PM.png

De most készült egy nagyon szuper video a szintén nagyon szuper Salon étteremről, ami simán méltó a nemzetközi összehasonlításra is:

Érdemes megjegyezni a készítőket is. E-Motion, hallunk még róluk szerintem, ők csinálták Széll Tamás versenyzéséről is a videót.

Kicsit más téma, de azért ez is elég komoly éttermi video!

A hétvégén megvizsgálom az északi part további ígéretes helyeit, Fekete Bárány manufaktúra, Káli Art Inn és még amit sikerül, friss impulzusok mindig először a Facebookon. Ez volt a beszámoló a füredi Malackrumpliról és a biopiacról, érdemes elolvasni!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr415436226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása