Tegnap nagy örömömre ismét nagy sikerrel bűvölte el a közönségét a Hoa Sen vietnami étterem, szerintem nagyon komoly, ahogy a teltház ellenére mindenféle fennakadás és probléma vagy különösebb stressz nélkül pillanatok alatt kiszolgálják a vendégeket. Nem reprezentatív (és maximálisan elfogult) közvélménykutatásom szerint ezúttal is a phó levesnek volt a legnagyobb sikere, de az végképp fontos és megnyugtató volt, hogy a többi 10-12 fogás mindegyikére is érkezett szavazat, például a rizsbundás királyrákra, citromfüves csirkére...
[Ez volt egyébként az esemény.]
Vacsorázás helyett ezúttal is fozózgattam főleg (és persze jártam körbe az asztalokat), így csináltam egy kis fotósorozatot backstage, azaz a konyhában a tálalásról, főzésről.
[Előző vacsorákon készültek más fotók is, ez volt az első, ez pedig a harmadik.]
Azt szeretem egyébként a legjobban ezekben a vacsorákban, hogy a hatos asztaloknak és a gyakran közös tálban érkező fogásoknak köszönhetően rengeten összebarátkoznak az asztaltársaikkal, nem kettesével üldögélnek unatkozó párok, hanem van élet, beszélgetés, eszmecsere, jó nézni.
Nem minden fogást fotóztam le, inkább csak hangulatképek ezek.
A következő alkalom egészen különleges lesz, ugyanis a vietnami Újév ünnepe alkalmából lesznek meglepetések is, a szokásos klasszikus finomságokon túl (phó bo, friss és sült tekercs és a többiek). Találkozzunk a Kígyó Éve alkalmából, itt biztos elsőként lesz fent minden infó.