Csak egy gyors, nyári gasztrovideó
2012. július 13. írta: világevő

Csak egy gyors, nyári gasztrovideó

Voltak már nagyon igényesen megcsinált videók a magyar vendéglátásban, például a Mák Bisztró vagy a Baldaszti's anyagaira gondolok, de a balatonszemesi Kistücsök étterem friss videója szerintem telitalálat: hangulatában, képi világában tökéletesen adja vissza, hogy miről is szól ez a hely. Remélem más éttermeknek is meghozza a kedvét!
Érdemes HD-ben, teljes képrenyőn nézni!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr794654176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emődi Tehéntánc · http://foodies.hu/blog/ 2012.07.15. 08:14:07

A videó tartalmában hibátlan: a életképekkel, az ételekkel, a konyhával. Ugyanakkor olyan 25-30 %-al hosszabb annál, mint amire ideje, türelme és kedve van egy embernek ma promóvideót nézni. Nyilván én, aki ismerem az éttermet, végignézem a 25-ik tálalást is (néznék erről egész estés mozifilmet is) , de akinek ez új anyag és az éttermet, a milliőt szeretné megismerni kicsir, az nem biztos, hogy megvárja a madártejet, ami olyan 2:30-nál van. De nyilván ez csak a csomóbogozás a káka nevű növényen. :)

Emődi Tehéntánc · http://foodies.hu/blog/ 2012.07.15. 08:21:16

Tartalmában tökéletes a videó: az életképek, az ételek, a konyha. Egyetlen megjegyzés: egy picit talán hosszú. A mai rohanó világban egy promó videónak végig egyedinek, érdekesnek kell maradnia, mert egyébként leállítják. Nekem ez az érzés olyan 2:15 körül jött, ami miatt lemaradtam volna a madártejről például. :) De ez csak kákán csomókeresés, mert egyébként egész estét mozifilmet is néznék a Kistücsökről nyilván. :))

Emődi Tehéntánc · http://foodies.hu/blog/ 2012.07.15. 08:22:50

Hehe, nagyon reggel van: 5 perc alatt elfelejtettem, hogy már egyszer kommenteltem, amit akartam. :)))

Cook kapitány 2012.07.16. 08:25:58

Szerintem pont jó hosszúságú, és nagyon kellemes hangulatú.

socarrat 2012.07.17. 16:12:19

Ezt a műfajt a Guy Savoy weboldalán láttam először. Na, az profi munka, bár nyilván más költségvetéssel készült. Azóta itthon is próbálják másolni kisebb nagyobb sikerrel.
süti beállítások módosítása