Vagy nem is olyan kicsi. Ezen a héten soha nem látott méretű közönség előtt főztem, az RTL Klub Fókusz című műsora csinált rólam és a blogról egy kis riportot, ennek kapcsán gyorsan főznöm is kellett valamit a műsor 2 millió nézőjének. Mivel valami nagyon látványost és érdekest akartak, a régóta tervezett osso buco főzés megint elmaradt, helyette surf & turf, azaz a tenger és a szárazföld legjava került a tányérra: homár és vagjúszték.
A lyoni filmfelvételeket Firnigel Dániel, a fotókat a Costes-ben sztázsolásról Vermes Kata készítette.
[Az elhangzó témák a blogon: Lyon és a Bocuse Intézet, Joel Robuchon, és a vagjúszték, ahogy eddig a legjobb volt, Kobéban.]
És még ráadásként, elkészítettem a neten keringő különböző foglalkozásokat (pl graphic designer) vicces módon feldolgozó kis kép saját változatát, ebből talán végre kiderül egyértelműen, hogy mivel is foglalkozom (amikor épp nem homárt főzök):
Nem egész két hét múlva megint útnak indulok egy komoly túrára, ezúttal nem csak a gasztronómia lesz a figyelmem központjában, de azért persze arra is nagyon kíváncsi vagyok.
[Még mindig senki se találta ki, mi ez és mi köze a gasztronómiához! Te tudod?]