Sok tízezren látták a videót, ahogy nem hiszi el, megnéztem, még mindig csillagos-e
2017. március 12. írta: világevő

Sok tízezren látták a videót, ahogy nem hiszi el, megnéztem, még mindig csillagos-e

Pont 3 éve csináltam az egyik legkedvesebb videómat, amin Sárközi Ákos, a Borkonyha séfje épp nem hiszi el nekem, hogy Michelin csillagot kapott. De milyen most?

2017-03-10.jpg

Itt látható az ominózus videó, amit kb 50 ezren láttak azóta (plusz jó pár országos tévéhíradó is elkérte, így valójában sokkal-sokkal többen), érdemes megnézni, mert tényleg szuper jó. [Az csak plusz érdekesség, hogy Ákos akkor épp a magyar Bocuse d'Or döntőn zsűrizett.] Itt pedig az bizonyosodott be, hogy a jófejségüket ennek ellenére is megőrizték. De erről elég bő anyag is van, ami persze azóta is folyamatosan gyarapodik.

A lényeg, hogy - utólag jöttem rá - pont 3 évvel a csillag megszerzése után visszamentem megnézni, hogy még mindig olyan jók-e. Persze közben is jártam rendszeresen, de azért mégicsak le kellett ellemőrizni, hogy miután idén is megőrizték a csillagot, vajon jól dolgoztak-e az inspektorok.

Röviden: jól.

Hosszabban: továbbra is szuper, egyéni, színekben gazdag, ízletes, szépen tálalt, nagyon finom fogások vannak, megfelelő stílusban, úgyelve a harmóniákra, az egyensúlyokra, a megfelelő savakra, és azért arra is, hogy mindenben legyen valami extra izgalom is, ne csak a nagyon profi elkészítésért legyen szerethető. Szóval továbbra is nagyon ajánlott!

Ezeket ettem:

egy belugalencsés üdvözlőfalat:

fullsizerender_50.jpg

Kardhal vajtökkel, salicorniával:

fullsizerender_49.jpg

Vaddisznószűz, és -pofa:

fullsizerender_51.jpg

Csicsókából készült sütemény, elég gazdag kiegészítőkkel:

fullsizerender_48.jpg

Hamarosan jön a beszélgetésem a Michelin kalauzok főigazgatójával!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr10012331373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása