Világevő Térkép: Limited Edition, sorszámozott!
2019. december 18. írta: világevő

Világevő Térkép: Limited Edition, sorszámozott!

Limitált kiadású, sorszámozott, különleges Világevő Térkép készült a tavalyi év nagyon pozitív visszajelzései után.

1_mockup.jpg

A kép csak illusztráció, a térkép keretezés nélkül elérhető! [ez a piros-kék]

Tavaly készült el sok hónap munkával elkészült a titkos projektem, a Világevő Térkép, egy kulináris térkép a nemzetközi konyhák leghíresebb ételeivel, amire nagyon vágytam. Most pedig itt a limitált kiadású, a klasszikus térképek világát idéző, letisztultabb, leegyszerűsített formavilágú változat, különleges, újrahasznosított papíron, amit aztán majd saját igények szerint lehet a lakás dekorálására felhasználni (például keretezve, kasírozva, stb.)

A grafikai munka ezúttal a nagyszerű Studio Nur keze nyomát viseli, 

Először is a lényeg:

Világevő Térkép Limited Edition

A világ legfinomabb térképe, kulináris atlasz a nemzetközi konyhák leghíresebb ételeivel.


Kreatív koncepció: Jókuti András, Világevő
Grafika: Studio Nur

Műszaki paraméterek: 60x90 cm-es szitanyomat különleges kreatív papíron, tekercsben, szalaggal átkötve, hangtaggel ellátva.
40 darab sorszámozott, aláírt példány.
Papír: citrusfélék, szőlő, kukorica, olajbogyó, kávé, kivi, mogyoró, mandula, cseresznye és levendula szerves maradványainak felhasználásával készült.
Ára: 19.900,-
További információk, elérhetőségek: vilagevo.hu

Megrendelés: vilagevo@gmail.com, tárgy: térkép LE, a szövegben pedig a szín megjelölésével TM (türkiz-mustár) vagy PK (piros-kék).

Pár részlet:

vilagevo_terkep_kollazs_limited_edition.jpg

Ez a türkiz-mustár:

2_mockup.jpg

Ez pedig a piros-kék:

1_mockup.jpg

Íme egy kis emlékeztető a tavalyi kiadásról, ami tartalmilag azonos, csak dizájnban és kivitelezésben különbözik:

"A Világevő kulináris térkép az idei év legeredetibb és legjobb gasztroajándéka, nem tudok elképzelni olyan, a gasztronómia iránt szenvedélyesen érdeklődő gyereket, vagy felnőttet, akinek nem okozna örömöt! Szuperül néz ki, felfedezésre inspirál, és egy igazi vizuális világ körüli gasztrotúrára repít bennünket."

Mautner Zsófi, Chili&Vanília

mautnerzsofia.jpg

Minden további infó itt elérhető a másik dizájnról, ami egyébként vakrámázva készül, és idénre is készültünk pár példánnyal! 

M E G R E N D E L É S

Elkészültek az első példányok. Nem lesz tömegtermelés, így csak rendeléssel lehet biztosra menni, nem lesz boltokban sem.

Rendelés pedig igen old-school módon emailben lehetséges a vilagevo@gmail.com címen, a tárgy legyen 'térkép LE', a szövegben pedig jelezni érdemes a színt (PK vagy TM), így tudom majd visszaigazolni a rendelést és jelezni az átvétel helyét. (Zuglóban lesz egyébként átvétel, éjjel-nappal, akár hétvégén is!)
Összesen 40 darab, számozott, aláírt nyomat készült csak!

Ha tudsz olyat, akit érdekelhet, minden megosztás segít!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr4215357220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása