2005-ben nyitott meg Solymáron a Zazzi Cukrászda, később Óbudára költözött, a tulajdonosok a végleges bezárás mellett döntöttek. Varga Margit és dr. Erdős Melinda mesél a miértekről, a kedvencekről, a legszebb pillanatokról és a további tervekről.
Még csak fél év telt el a nagyon kevés (3) Bib Gourmand-nal díjazott Lacikonyha bezárása óta, máris újabb szomorú interjú következik. Vagy nem is annyira szomorú, kiderül minden a videóból!
[a kérdéseim rosszul hallatszanak, így ezeket feliratoztam, a lejátszóablak jobb alsó sarkában (CC) lehet bekapcsolni a feliratot!]
Aki még a hétvégén elmenne a Zazziba, érdemes arra készülni, hogy már kora délutánra el fognak fogyni a sütik, viszont akkor is érdemes lehet beköszönni, elbúcsúzni, nosztalgiázni egyet!
Hétfőn este Live közvetítés lesz a Michelin díjátadóról (a privát profilomon, de publikusan), kedd este pódiumbeszélgetés Pohner Ádámmal közösen, március 31-én pedig Michelin-csillag élménybeszámoló és vacsora a siófoki Opus Étteremben.