Nem kell félni a karácsonyi vásártól
2017. december 11. írta: világevő

Nem kell félni a karácsonyi vásártól

Még bőven van lehetőség kiélvezni a karácsonyi készülődés messze legjobb részét: a boltokban lökdösődés helyett a szabadtéri evés-ivást. És még egészen kellemes meglepetések is vannak, például ingyenes ételkóstoló, na meg profi kávé Faema E61-ből!xmas.jpg

A helyszín a Vörösmarty tér, teljesen korrekt dizájn, komoly forgalom.

És akadálymentesített a középső rész, ami szintén elég szimpi:

img_3484.jpg

A kínálat kicsit közelebbről: nyilván rengeteg a bélbe töltött áru, de van azért bőségesen egyéb is, például báránycsülök, malac, sült húsok, vagy épp ez a gigászi pulled pork szendvics. És a forralt bor például Frittmannból is van.

De a legnagyobb kuriózum a Gerbeaud-hoz közel eső hüttében van, ahol napont többször is - hetente változó tematikával - ingyenes kóstolót osztanak az érdeklődők számára, persze magyaros, de izgalmas stílusban. És elég komoly a felszereltség is, például yakitori-grill, big green egg is van, szóval tényleg megadják a módját. Amíg ott voltam, addig is pár külföldi rácsodálkozott a dologra, és elég érdeklődve fogadták az infókat angolul(!) a séftől. Ugyanitt lapul egyébként bent a csodálatos Faema E61, ami azért nem egy tipikus vásári espressogép, hanem a téma egyik nagyágyúja, szóval igencsak érdemes megkóstolni, mit tud!

És karácsony után is folytatódik a dolog, nyilván újévi malaccal...

Disclaimer: A poszt a BFTK-val kooperációban készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr3213470705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfréd76 2017.12.12. 11:13:10

Nem gondoltam volna, hogy pont ezen a blogon pont a Vörösmarty téri "karácsonyi vásár" promóját fogom olvasni...

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2017.12.12. 12:06:00

@Alfréd76: pedig tényleg rendben van a műfajában szerintem! (disclaimer lemaradt, köszi a jelzést!)
süti beállítások módosítása