Főzés gyerekekkel - lesz élő közvetítés is!
2017. november 15. írta: világevő

Főzés gyerekekkel - lesz élő közvetítés is!

Pénteken ebédidőben lesz egy nagyon izgalmas főzős program, aki szeretné a gyerekét egészséges és igényes evésre/főzésre nevelni, annak ott a helye!

lidl_e_lme_nykonyha_2.jpg

És persze a főszereplő sem mindegy, ugyanis Mautner Zsófinak van némi rutinja nem csak főzésben, de gyerekekkel főzésben is, ezt volt már alkalmam párszor személyesen is megtapasztalni. Nem nagyon tudok elképzelni olyan gyereket, aki az ő kezei alatt nem kap kedvet a főzéshez és a különleges ízekhez, például ő a Világetetett gasztronómiai keresztanyja is. :)

Pénteken 13h-kor a BabaMama Expo keretében lesz a következő alkalom, el is csíptem Zsófit, hogy mi lesz majd a menü, íme:

- pink, almás céklakrém

- gránátalmás bulgursaláta
- sütés nélküli sajttorta csatos üvegben
Nagyon javasolt tehát a személyes részvétel, nyilván nem is ez lesz az egyetlen jó program, nem is beszélve a kiállítókról, de akinek végképp nem megy, érdemes pénteken a bemutató idején ellátogatni a Világevő Facebook-oldalra, ugyanis ott élőben közvetítek majd az akcióról!
lidl_e_lme_nykonyha.jpg
A további programokról itt, a kiállítókról pedig itt lehet tájékozódni.
A blogposzt a BabaMama Expóval kooperációban készült, a vélemény – mint midig – a sajátom.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr4213278727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása