Itt vannak a jelentkezési feltételek, kacsa és kacsamáj, káposzta, alma a receptpályázat témája, amire minden 21 évesnél idősebb, magyar szakács benevezhet!
Aki nagyon jó receptet talál ki, és utána is megnyeri a selejtezőt és a magyar döntőt, már csak az európai döntőt kell megnyernie, hogy ilyen fotó készülhessen róla!
Nyár végéig lehet beküldeni a jelentkezést a recept kíséretében a Magyar Bocuse d'Or Akadémiának, szeptember 20-ig az akadémia zsűrije kiválasztja azt a maximum 12 szakácsot, akiknek a pályázati anyagát elég jónak tartja ahhoz, hogy elindulhasson a decemberi hazai selejtezőn, amit a magyar döntő követ, az itteni győztes képviseli majd Magyarországot 2018. júniusában a Bocuse d'Or európai döntőjén.
A téma: kacsa és kacsamáj, káposzta, alma.
Augusztus 30-ig kell beküldeni egy receptet és az ételről készült fényképet az Akadémia elnőke, Hamvas Zoltán emailcímére: zoltan.hamvas@bocuse.hu
A recept és a jelentkezés részleteit is tartalmazó minta itt tölthető le.