'Az Év Autója a gasztronómiát is inspirálja' - a cím alapján arról fantáziáltam, hogy Sárközi Ákos (Borkonyha) motorolajban konfitált Peugeot-emblémát készített légzsákos ablaktörlőpürével, julienne-re vágott ékszíjsalátával, karamellizált indexbúrákkal, ehelyett céklás kecskesajt bonbonnal tálalt provence-i nyúlcomb a valóság, de azért elég jól néz ki....
Ilyen:
A bejegyzés trackback címe:
https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr276951289
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.