Átlagos kisközért Franciaországban...
2014. november 21. írta: világevő

Átlagos kisközért Franciaországban...

...a Beaujolais Nouveau megjelenésének napján. A pénztáros, fizetés után megkérdezi, hogy ittunk-e már az újborból, aztán a választ meg sem várva kiszalad a kasszából tölteni. És persze kínálgat erősen a töpörtyűvel is :)

IMG_0627.JPG

Mármint ez a kép már kicsi távolabb készült, ez volt a bolti szcenárió:

IMG_0632.JPG

Elég komolyan veszik itt a Beaujolais Nouveau érkezését!

Hamarosan újabb sztorik innen a régióból, na meg Párizsból, New Yorkból, Barcelonából, Portugáliából. És elindult egy jótékonysági nyereményjáték is!

[Pár napig közvetlenül a kiváló termelőtől rendelhetsz mézet, részletek itt!]

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr836920451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kublerek · www.vasalobolt.hu 2014.11.21. 15:58:04

A jövő héten megyek Strasburgba és ha visszaértem akkor talán képekkel ilusztrált szöveges beszámolót tudok adni nektek a rothatdó kapitalizmus munkásainak reggeliről, ebédjéről és vacsorájáról is. Ha addig éhen nem halok mire visszaérek!!! De ha valami csoda folytán mégis túlélem akkor az "Egészen lent" "Ganz unter" ről is beszámolok. Bizony isten kiváncsi vagyok arra, hogy valóban az éhenhalás küszöbén állnak a romlott nyugati munkások?

mikimackó 2014.11.21. 18:27:04

@kublerek: igen, az éhenhalás szélén állnak, mer osanos meg teszkós szemetet esznek !!!

Petike57 2014.11.21. 21:17:31

Ha engem-vagy bárkit-megkínálna a falu boltosa egy pohár borral,azt a NAV megkínozná,felnégyelné,felgyújtaná a boltját,mert okos törvényalkotóink szerint "nincs mérlegelési lehetőség".
Kell ez nekünk?
Ez kell nekünk?
süti beállítások módosítása