Mission impossible? Szerintem nem!
2014. április 29. írta: világevő

Mission impossible? Szerintem nem!

Lehetetlen küldetésre vállalkoztam, amikor lehetőséget kaptam arra, hogy a Fred's Team csapata számára szervezzek adománygyűjtést a maratonfutásommal. Segítesz?

cancer.jpg

Már pár éve kitaláltam, hogy a Világevés kiegészítő sportágaként maratonokat fogok futni, így tudom elkerülni azt, hogy 200 kilós testsúlyt érjek el, nem is annyira maga maratonnal, hanem a felkészüléssel. Az elsőt még Frankfurtban teljesítettem, itt a részletes beszámoló róla, óriási élmény volt, persze gyenge idővel, de nem is ez volt a lényeg. Aztán tavaly már kiegészítettem a sportolást jótékonysággal is, a nagyszerű Suhanj! Alapítványnak sikerült - a nagylelkű adományozóknak köszönhetően - komolyabb összeget gyűjteni, idén pedig még merészebb erőpróbára vállalkozom:

FT2014_MSKCCpage_MSKCClogo.png

a célom az, hogy a Memorial Sloan Kettering Cancer Center számára, rákkutatási célra (itt olvashatsz róluk) a lehető legnagyobb összeget gyűjtsek, ezáltal új reményt kapjanak a rák által érintettek világszerte. El tudok képzelni egy rák nélküli világot. Ha bármilyen módon te is érintve vagy ebben személyesen, akkor nem kell magyaráznom, én ezt az utat választottam arra, hogy valamilyen módon 'visszavágjak' és változtassak.

A feladat óriási, a cél nemes, ha segítesz, most tedd, itt! (vagy a képre kattintva)

cancer.jpg

És azt ne hidd, hogy nem számítanak a kis adományok is, a Fred's Team működés során már összesen 54 millió dollárt gyűjtött össze erre a nemes és hasznos célra!

Akár tudsz adományozni, akár nem, az is segítség lehet, ha terjeszted a lehetőséget, hátha mást is érdekel! Köszönöm!

[Update április 30., reggel 7h]
Tényleg nem lehetetlen, máris itt tartunk, köszönöm szépen! Még rengeteg van hátra, de bíztató a kezdés!
Screen Shot 2014-04-30 at 06.48.38 1.png

És hogy ki az a Fred?

Fred Lebow, a New York maraton egyik alapítója, 69 maratont futott 30 országban, amikor agyrákot diagnosztizáltak nála, 1990-ben, akkor határozta el, hogy a futással fog a rák ellen harcolni. 1992-ben, 60 évesen futotta az utolsó NYC maratonját, majd 2 évvel később elhunyt. 

fred.png

Ha eddig nem találtad volna meg az adományozási oldalra vezető linket, akkor itt is kattinthatsz.

Amivel meg tudom hálálni:

- nagy köszönet,

- ha igényt tart rá, szívesen közzéteszem a felajánló nevét a blogon, nem szégyen a jótékonyság,

- személyre szabott étteremajánlat a világon bárhova, ahol már jártam,

- ha sikeresen zárul a dolog, amiben nagyon bízom, akkor személyesen is szeretnék majd köszönetet mondani minden jótékonykodónak egy élménybeszámoló keretében,

- élménybeszámolók a blogon,

- de bármi más ötletre is nyitott vagyok!

- CÉGEK, ÉTTERMEK számára más lehetőség is rendelkezésre áll, megjelenéssel a blogon vagy Facebookon, előzetesen egyeztessünk erről emailben!

Fontos tudnivaló, hogy a befolyó pénzek nem arra szolgálnak, hogy az én nevezési díjamat, vagy az utazási és szállásköltségeimet fedezzék, ezeket mind magamnak intézem, ettől függetlenül.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr806098584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása