Előkerült a friss csillagos séf által emlegetett Michelin-baba!
2014. április 02. írta: világevő

Előkerült a friss csillagos séf által emlegetett Michelin-baba!

Most hogy lecsengett kicsit a Borkonyha Michelin-csillagja körüli izgalom, érdemes újra elővenni a témát és elgondolkozni, hogy mit is jelent ez. Nem is feltétlenül okoskodásra gondolok itt, inkább arra próbálom felhívni a figyelmet, hogy milyen óriási váltás ez az eddig csillagosainkhoz képest. És ehhez - szöveg helyett - csak képeket hozok bizonyítékként.

borkonyha.jpg

Zseniális fotót prezentált dr. Karádi Zoltán hobbi(?) ételfotós és ínyenc, a Sárközi Ákos által emlegetett "VándorMichelin"-ről.

Vilagevo-001.jpg

A képen Wolf Andrásnak, a Salon étterem séfjének adja át a babát Sárközi Ákos, a Borkonyha frissen csillagot kapott séfje. Ahogy Ákos a videómon el is mesélte, ezzel a babával "kárpótolják' a séfhaverok azt, aki nem kapja meg a csillagot, hogy azért neki is jusson valami. Ez azért elég jól hangzik, szakmai féltékenység és irigykedés helyett poénkodás. És a Salon-csapat (Wolf András és Fekete Antonio séfek) gratulációja a csillag után:

salongratla.jpg

És akkor jöjjön még egy halom fotó, rajtuk a Borkonyha tulajdonosai (Horváth Tamás és Kalocsai Zoltán), séfje (Sárközi Ákos), szakácsai és más hozzátartozóik. A képeket a Borkonyha publikus Facebook-oldaláról szedtem össze és szerintem gyönyörűen illusztrálják, hogy izzadtságszag, erőlködés, önmagunk fontosságába beleszédülés nélkül is sikert lehet elérni.

És még egy adag:

Ez pedig az a sztori, amikor engem vertek át alaposan :)

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr535859792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása